Als ik mezelf moet omschrijven in twee woorden, is dat

 ‘Nieuwsgierig & Betrokken’

Deze twee eigenschappen vormen de basis van mijn eigen persoonlijke ontwikkeling. Als sociaal psycholoog heb ik mij jaren ingezet voor de meer kwetsbaren onder ons, om daarnaast als manager altijd het beste te halen uit mijn medewerkers, door hen te stimuleren. Mensen in groei en beweging zetten, is wat ik doe. Overal en altijd. 

 
 

De keuze voor psychologie was een keuze van het hart, gesteund door mijn vader, die zei: doe wat je leuk vind. ( om vervolgens te vragen of ik toch niet beter ‘wiskunde’ kon gaan studeren, hahah). En nu, zoveel jaar later, was dit nog steeds de juiste keus. Vandaag de dag gebruik ik elke dag de kennis, methode en technieken die ik daar leerde. En ik volg nog steeds het spoor van de ‘kracht van het positieve’. Ik focus me niet zozeer op problemen dan wel op de kracht die al in je zit. Dit maakt mij en DROOM! anders dan vele coaching bureaus: in onze coaching trajecten richten wij ons op het ‘gezonde deel van de mens’. Ik kijk altijd wat er wél mogelijk is, en vanuit de – soms nog niet ontdekte – talenten & wensen van mensen, zet ik een positieve beweging in gang. Een beweging die je gelukkiger maakt, die je in je kracht zet en die jou laat zien dat er meer mogelijk is dan je dacht. 

Meer dan vijf jaar geleden ben ik - tegen de stroom  in - gestart met een stedelijk  maatschappelijke organisatie als nieuw antwoord op sociale vraagstukken. Als directeur geef ik leiding aan een stichting die te werk gaat als een sociale onderneming, en ben ik verantwoordelijk voor het reilen en zeilen. In deze periode ben ik in aanraking gekomen met de Learning Dreams Methode, ontwikkeld aan de University of Minnesota, USA. Een methode die zo goed bij mij past en die beter een ‘way of life’ te noemen is!

De basis van Learning Dreams wordt gevormd door de gedachte dat elk mens een diepe motivatie heeft om te leren, te dromen en zich te ontwikkelen. Elk mens is van nature nieuwsgierig en heeft de behoefte nieuwe dingen te leren. Learning Dreams spreekt deze behoefte en nieuwsgierigheid actief aan. Inmiddels ontwikkel ik zij aan zij met de Amerikaanse Learning Dreams partners nieuwe coaching programma’s oa gericht op persoonlijke ontwikkeling van individuele medewerkers in maatschappelijke en commerciële bedrijven.