mockup cover

 

Thuis zijn of thuiswerken. Herfst op komst. Verveling. Niet of nauwelijks naar buiten kunnen door regen.Dit Droom Ontdek Doe Dagboek biedt uitkomst.En dat is ook fijn voor papa & mama!

werkboek op tafel

Dit Droom Ontdek Doe Dagboek helpt kinderen – en hun ouders – richting te geven aan hun eigen toekomst. Een Doeboek voor alle kinderen om zelf aan de slag te gaan en te ontdekken wie ze zijn, te ontdekken wat ze leuk vinden om te doen. Het leert kinderen dat zij zelf vorm kunnen geven aan hun dromen en hun nieuwsgierigheid. Door gerichte vragen, en creatieve opdrachten worden kinderen stap voor stap mee genomen in de wereld van persoonlijke groei en ontwikkeling.  Een boek dat kinderen op een speelse en ontdekkende manier leert om vorm te geven aan hun eigen dromen & talenten én toekomst.

 

Aan de hand van het poppetje Jerry, gaan kinderen al knutselend, tekenend, schrijvend en met opdrachtjes, aan de slag. Gewoon thuis of op vakantie. Maar vooral een leuk doeboek voor kinderen vanaf 7 jaar tot.... voor wie maar wil! Hoe klein of groot je dromen ook zijn, durf te dromen! Het boek kan je hier direct online bestellen.

Ps vind je het nou lastig om zelf te beginnen met het boek, kijk eens bij  'coaching & begeleiding'. We kunnen altijd een Learning Dreams begeleider aan je koppelen die met jou en je kind samen aan de slag gaat.

Geschikt voor: 7 tot 13 jaar

ISBN: 9789083052304

Verkoopprijs: € 14,95

Bestel het boek hier

Download de Learning Dreams Kleurplaat uit het boek hier.

Vragen? Lees hier de FAQ.